Jom Ke Blog No

Khamis, 23 Jun 2011

"SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"


Lama dah No tak join mana2 GA ye. Kali ni No terpaut nak join untuk mencuba nasib. Mana tau tersangkut ngan en.Random tu kan hehe..

Hadiah merupakan barangan dari Bandung. Seramai 20 akan bernasib baik nanti.

Oh ya, Ady nak tau camne No boleh kenal atau terjumpa blog Ady. Ok, untuk pengetahuan semua No selalu intai blog CMG. Ada sekali beliau promot blog Ady. Apa lagi p terjah la hehe. Camtu la citenye..

Bagi sesapa yang berminat jom la join. Klik sini boleh atau klik kat banner tu pon boleh.

Tarikh tutup AHAD 26 JUN JAM 6PTG..

2 ulasan:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    BalasPadam
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

    BalasPadam